EXPERIENCE AVAYA | BUDAPEST

2018. szeptember 18., 14.15 – 21.30

A digitális átalakulás egy izgalmas koncepcióból mára már valósággá vált. A gyorsan fejlődő technológiák, az ügyfelek igényeinek folyamatos változása és a meghatározó környezet átalakulása megnyitják a teret minden iparágban a forradalmian új innovációk előtt.
A különböző robbanásszerű vívmányok, mint amilyen a mesterséges intelligencia, az IOT és a Blockchain megoldások, nagy hatással vannak a digitális átalakulásra. Azok a szervezetek, amelyek nem vesznek részt ebben, nem csak lemaradásukat kockáztatják, de hamar irrelevánssá válhatnak az ügyfeleik számára .

Az Experience Avaya World Tour rendezvény célja, hogy hídként szolgáljon. Arra törekszik, hogy bepillantást nyújtson a lehetőségek területére bemutatva, hogyan alkalmazható a technológia a jövőbeli üzleti elvárások megoldására, kiszolgálva a legsürgetőbb igényeket.

Szerte a világon minden helyszínen gondoskodunk róla, hogy a programmal igazodjunk a specifikus helyi elvárásokhoz, megfelelő példákat és releváns esettanulmányokat mutassunk be.

Bízunk benne, hogy találkozhatunk Önnel inspiráló eseményünkön, ahol kapcsolatba léphet a jövőbetekintő vezető ügyfeleinkkel, iparági szakértőinkkel és az Avaya témavezetőkkel, akik segítenek megoldani a digitális átalakulással kapcsolatos kihívásokat.

Regisztráljon a rendezvényre az Önhöz legközelebb lévő városban!

Keresse meg az Ön helyszínét!