• ANALITIKA

  • Customer Journey analitika

    Találja ki azokat a kérdéseket, melyeket fel szeretne tenni és előrejelzést kaphat az ügyfél elköteleződését illetően, amikor összekapcsoljuk a demográfiai adatokat, a közösségi médiát, a kiterjesztett munkafolyamatokat és a költségadatokat az omnichannel kontakt center adataival. Ismerje meg, hogyan támogathatja a stratégiai üzleti kezdeményezéseket a modern megjelenítési és adatfeldolgozási technikák segítségével.

  • AUTOMATIZÁLÁS

  • Az automatizálás JÖVŐJE

    Az ügyfélkommunikáció messze halad a call centerektől és az IVR-tól. A ma ügyfelei elvárják, hogy azonnali választ kapjanak, bárhol is legyenek éppen. Mikor van értelme az automatizálásnak, és mikor a “hús-vér” kapcsolattartó alkalmazása a legjobb megoldás? A Snapchat, a Twitter, a WhatsApp, a Facebook az ügyfelekkel történő interakciók új korszakát eredményezte. Ön készen áll olvasni ezeket a tweeteket? Ön jelen van a legfontosabb social media- és üzenetküldő platformokon és képes következetes, időszerű szolgáltatást nyújtani? Ez az előadás megmutatja Önnek, hogyan használhatja a mesterséges intelligenciát, hogy az tehermentesítse a vállalatát, miközben továbbra is világszínvonalú ügyfélszolgálatot nyújt.

  • IoT

  • Internet of Things (IoT)

    Az Internet of Things (IoT) forradalmasítja az eszközökkel való interakció módját. A Breeze fejlesztési platformjával az Avaya forradalmasítja, hogyan kommunikál az Avaya-technológia a hagyományos eszközökkel. Az előadás bemutatja Önnek, miként lehet bevonni az IoT-t a Breeze-be, hogy olyan munkafolyamatokat hozzon létre, melyek összekötik az embert az eszközzel és az eszközt az emberrel, lehetővé téve a szervezetek számára, hogy differenciált felhasználói élményt nyújtsanak, nem csak digitális csatornáikon keresztül, hanem fizikai telephelyükön is.

    Az UC portfóliónk kihasználása az új technológiák beépítésével - mint például a videó analitika, a chatbot megoldások, a digitális jelzés, a biometria, az IOT és a mesterséges intelligencia - lehetővé teszi számunkra, hogy a biztonságos, hatékony és személyre szabott felhasználói élmények új generációját kínáljuk.

  • BLOCKCHAIN

  • A Blockchain JÖVŐJE

    Sok szervezet küzd ma azzal, hogy az ügyfeleiktől származó óriási mennyiségű adatot felhasználhatóvá tegye. Az adatok szelektív szűrésével és a valós idejű adatforrások felügyeletével a szervezetek dinamikusan mérhetik az ügyfelek elégedettségi szintjét, és átalakíthatják működésüket a magasabb elégedettségi szint elérése érdekében.

    A Blockchain Boldogságindex elsőként mutatja be, hogy a diszruptív technológiák, beleértve a Blockchain-t, a mesterséges intelligenciát és a fejlett adatelemzést, hogyan aknázhatók ki az ügyfélélmény fokozására.

    Az Index, melyet az Avanza Solutions partnerünkkel közösen fejlesztettünk ki azt mutatja be, hogy a vállalatok és a kormányzati szervezetek hogyan használhatják a Blockchain-t a különböző forrásokból - így például a különböző kontakt centerekből, e-mailekből, a közösségi médiából, webes - és csevegő platformokból - származó adatok biztonságos összegyűjtésére és integrálására.

  • MI

  • Mesterséges intelligencia

    Az ügyfelek egyre több új digitális csatornán keresztül jutnak el a vállalkozásokhoz. Ezeknek a csatornáknak a hatékony kihasználásához számos elképzelés még a hagyományos kontakt centereket alkalmazza önkiszolgáló rendszer formájában, routing-gal, analitikával és ügynökök asztali számítógépeivel.

    Vannak olyan új tényezők is, melyeket szintén tekintetbe kell venni, mint például a csatornán belüli adatvédelmi szempontok és a szolgáltatáskorlátozások. Az előadáson bemutatjuk a stratégiánkat és bevált gyakorlati példákat ismertetünk meg arról, hogyan használhatjuk az új digitális csatornákat a kontakt centerekben.

    Megvizsgáljuk a lehetőségeket lépésről lépésre közelítve a kezdeti összeköttetéstől a teljes körű önkiszolgáló rendszer megvalósításáig - olyan csatornákon keresztül, mint a Facebook Messenger, a Twitter, az analitika - vagy az automatizálás bevezetéséig a mesterséges intelligencia alkalmazása révén, például chatbot-ok formájában.